Welcome to Santa Monica!
Hey!
Nou we zijn na een lange vlucht van 11 uur dan eindelijk veilig aangekomen in LA! We komen probleemloos door de customs en gaan naar buiten om de bus te pakken naar Santa Monica. We komen daar een erg aardige man tegen die ons wel even wil helpen, maar wat hij eigenlijk wilde doen was ons een beetje geld aftroggelen... Het is hem niet gelukt hoor!:p Toen we eenmaal in de bus zaten, zat er tegenover ons een echt 'stereotyp' amerikaan. Een enorme dikke vent met vies baardje, in zijn rechterhand een zak chips, zijn linkerhand in zijn neus.. Joe lekker!! Eenmaal in Santa Monica aangekomen werden we gegroet door de plaatselijke gemeentehulp.. 'Welcome to Santa Monica!'. Verder hebben we vandaag een beetje rondgelopen en zijn we de pier en het strandop geweest. Het is lekker weer en het wordt nog mooier!De komende week gaan we de hot spots van LA bezoeken zoals Venice Beach, Hollywood en Getty Center. Jullie horen meer maar ik weet niet wanneer.. Ik heb er zin in!
xxx Tom
Tom!
Nou dit was denk ik direct de laatste keer dat ik op je site ga kijken. De jaloezie begint parten te spelen..
maak er wat van man!
Bas
He Tom zo te horen gaat alles prima, lekker hoor hier nog steeds sneeuw. Ik heb een balletje voor je op gegooid bij mijn nichtje over vancouver, dus nu maar even afwachten ze gaat proberen kaartjes voor je te regelen. Het H huis kun je gratis in begreep ik van haar. ik geef je haar nr dan kun je bellen en wie weet nemen ze jullie dan mee het huis in, ik hoop dat het lukt allemaal. ps en als er wat is mag je haar ook bellen zitten een hoop nederlanders daar dan. haar nrIngrid 0031642395945. zal haar jou nr geven of moet dat een ander nr zijn laat dit dan even weten ok Veel plezier geniet ervan gr Heleen x
het klinkt allemaal prachtig! mooi weer enzo! nou tom geniet er van!
He Tom hoe gaat ie daar? Hoop dat je het geweldig hebt en een hoop te zien. De kaarten zijn helas niet gelukt via Annet, maar je kunt daar ter plaatse ook nog proberen op zo'n check point begreep ik. een ijshockey wedstrijd is misschien ook wel leuk. Ik ga as di naar Africa om een handje te helpen in het kinder huis en om een collar te brengen voor Timbo het luipaard in het game park waar we vorig jaar geweest zijn. We hebben een hoop geld gekregen van Tim zijn oude school het saenredam in zaandijk. 4600 euro voor stichting timbo, was de opbrengst van een sponsor loop die school voor tim gelopen heeft. Ik was er heel trots op hoor. Bedankt voor jou bijdrage hebben het ontvangen, super hoor. Nou geniet ervan laat weer wat horen als ik terug ben, je kunt mij trouwens ook via de website volgen ha ha groetjes Heleen