Vegas Baby!
Hey!
Gisteren zijn we aangekomen in San Francisco. De eerste indruk is erg goed! Het ziet er gewoon allemaal een stuk beter uit dan in Las Vegas en Los Angeles. Het hostel waar we nu ook in zijn beland zit midden in de stad tussen alle dure hotels. We hebben echt superbedden hier en alles is hier gewoon wel goed voor elkaar. We gaan de komende week waarschijnlijk naar alcatraz, fietstocht maken over de golden gate(met mooi weer hopelijk!) en gewoon sightseeing doen in San Francisco. Er is hier echt heel veel te zien. In LA en LV had je dat je buiten de paar goede toeristiche gebieden helemaal niets en hier is het gewoon allemaal wat beter geregeld(eerste indruk dan iig). We blijven hier een week en als het ons hier bevalt blijven we misschien wat langer. Hierna de busreis naar portland, wat een heel lange trip word. Misschien dat we ergens nog wel een tussenstop nemen maar dat moeten we de komende dagen nog even uitzoeken. De busreis naar hier was iig een stuk aangenamer dan die naar las vegas. Hij stonk niet:p
Over Las Vegas. Het is echt wel heel leuk om die hele gekte hier te zien. De casinos, hotels, lichtshows,echt spectaculair om te zien allemaal. Wat ik persoonlijk het mooist hotel/casino vond, was het Bellagio. Echt heel luxe! Voor de restzou ik ook wel een nachtje willen doorbrengen inthe venetian, caesars palace en mandalay bay. Als een van jullie eens naar vegas gaat... Je moet dan in een van die hotels slapen!:p Dat was allemaal op strip maar als je dan buiten de strip komt zie je dat Las Vegas helemaal niet zo welvarend is als de strip doet vermoeden. Wij zaten in een hostelvlakbij de stripmaar daar waren er zelfs tijden dat ik me niet echt veilig voelde. Het hostel zelf was trouwens wel goed. We hebben er wel wat leuke mensen ontmoet en zijn ook met een paar nederlanders nog een keer vegas ingegaan. We hebben wel 4 nachten in echt stinkende bedden moeten slapen.. net alsof er in de kamer een lijk lag te rotten:p. Las Vegas ligt trouwens echt op een heel mooi locatie, tussen de bergen in de woestijn. Echt mooi want je ziet overal besneeuwde bergen om je heen.
The Grand Canyon. Ik kan niet in woorden uitleggen hoe mooi dat is! En het is ook niet vast te leggen op een foto! Het is gewoon zo gigantisch groot en als je daar boven staat voel je je zo ontzettend klein.Echt een topervaring om dat te hebben gezien! We waren daar op bezoek bij een indianenstam.. Niet dat je je daar te veel van moet voorstellen. Er stond een indiaan in een pakkie een beetje te dansen in de sneeuw en dat was het. Ze kunnen wel echt superlekker eten koken, wat een lekker beef hebben we daar in de vrieskou lopen eten zeg! We hadden trouwens sneeuw daar in de ochtend, wel mooi maar je zag niet zo veel! Het klaarde gelukkig snel op. Een heel mooie ervaring!
Zo wordt het wel weer eens wat. We vermaken ons hier wel de komende week in San Francisco!
Peace out and love..
Tom
Hey Tom,
We genieten van je verhalen!!
XX
Hey Tom,wat 'n avontuurlijk verhaal, en heb je nog gegokt in LV? Nog heel veel plezier! Liefs!!!!!!
Wat 'n super- leuke foto's,vooral dat schele gozertje !
Hallo Tom en Tim,
Het is voor mij(ons) zeer herkenbaar. Ontzettend leukom te zien en fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben.
Hebben jullie nog gegokt?
SanFrancisco is leuk om te fietsen. Dan kan je ook over de bridge fietsen.
Geniet ervan.
Heey Tim en Tom!
wat een super leuk verhaal weer zeg!
het lijkt me echt genieten geblazen als ik die foto's zo zie en ik de verhalen lees! echt top!
nou nog veel plezier! geniet ervan !
liefs Anouk
Heey T and T!
Gruwlijk om jullie verhalen te lezen, nu krijg ik ook zin om naar amerika te gaan:P is toch wel totaal anders dan Australie.
Hebben jullie nog wel geld over na in Las vegas te zijn geweest:P
Ik wens jullie nog vele avonturen toe!;)
ik ga nu san fransisco lezen, loop een beetje achter:P