Tom's and Tim's worldtrip

Olympic update!!

Hey!

Een woord voor de olympische spelen... GEWELDIG! De sfeer overal waar je komt is geweldig. Het is enorm druk. Echt super dat we hierbij kunnen zijn!

De 16e zijn we aangekomen in Vancouver. We werden opgewacht door Mac die ons vervolgens meenam naar huize McCallum.We werden daar enorm warm ontvangen door Pauline en Mac. Na een gezellig avondje gingen we naar bed. Ik heb in tijden niet in zo'n lekker bed geslapen! We worden er erg goed verzorgd!

Tja wat kan ik zeggen over de afgelopen dagen. We hebben het hier gewoon enorm naar ons zin! Het Holland Heineken House is echt heel leuk. Het is zo vreemd om overal daar Nederlands kunnen te praten nadat we dat eigenlijk een maand niet echt hebben gedaan. Je voelt je ook echt een VIP in het HHH als nederlander. Er staat normaal een enorme rij met gasten die soms wel een paar uur moeten wachten voordat ze naar binnen kunnen maar als nederlander kan je met je paspoort zo naar binnen lopen. Elke avond komen daar leuke artiesten optreden en als er medailles gewonnen worden dan zijn er ook huldigingsceremonies! Wat geweldig is dat zeg. Veel leuke mensen ontmoet daar. We hebben de 1500m daar gekeken. Iedereen ging daar helemaal los toen Shani Davis boven Tuitert zijn tijd zat. Kippenvel!! Vandaag de 1500m vrouwen, hopelijk gaan er daar ook weer wat medailles vallen voor Nederland. Ook trouwens nog even op de foto geweest met Jan Smit, Simon Keizer, Humberto Tan en Quintus..

We zijn ook downtown Vancouver in geweest. Zo veel mensen! En zo'n leuke sfeer!

Morgen naar skispringen en overmorgen naar bobsleeen, jammer dat we geen kaartjes hebben voor schaatsen maar dit is zeker niet het de laatste keer dat we naar een winterspelen gaan!(a)

We hebben het enorm naar ons zin en dat zal de komende dagen niet veranderen denk ik!

Xx

nella

Tom, wat fantastisch
Zaterdag was marcel bij Co en ontmoette ik hem daar
Hij is wel een beetje jaloers op je hoor !!!!!!
Wat je allemaal op jouw leeftijd al meegemaakt hebt.
Maar hij gunt het je wel hoor en vertelt trots dat je op de foto bent geweest met al die beroemdheden
Tom, nog een hele fijne tijd, we leven met je mee en kijken al weer uit naar je volgend verhaal

Anita (f8)

He Lekker ding,

FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat super gaaf!!!!!!!!!!!
Ik geniet van je verhalen en de foto's
ALs je nog fotoruimte nodig hebt laat maar weten ik sponser je met alle liefde!
Je verdient het!!

Geniet ze.

Liefs Anita

Jaap

Tom en Tim. Nog even flink trainen voor de volgende winterspelen. Dan zien we jullie in de bobslee of bij het skispringen en bij de huldiging in het HHH.

Lieke

Hee tom!

Wauw, Zo te lezen hebben jullie het ook erg naar jullie zin! echt gaaf dat jullie gewoon bij de olympishe spelen zijn:) Jullie gaan toch ook nog naar Australie?! Heel veel plezier nog!

Liefs Lieke

eric smit

Hee mannen, jeetje wat een belevenissen! Klinkt allemaal erg goed wat jullie allemaal meemaken in Vancouver. Veel plezier en groeten van Eric

Bas

aaah jongens, hou op met schrijven.. ik kom jullie achterna man

Niels

Dammmn daar moet ik ook heen!
Dat klinkt wel erruug goed..!

Kirsten van der Mierden

Hallo Tom,

Erg leuk om te lezen!

Veel plezier verder en geniet ervan.

Karin Poort en Eric Smit

Hee Tom, Karin Poort en ik vinden dat die bakkebaarden er echt af moeten. Ze zijn nog erger dan die vorige sliertjes! Scheren dus en veel plezier verder.
groeten van Karin en Tom